Home / Schweiziska Recept / Här är en av de recept jag gjorde för en argentinsk middag som jag …

Här är en av de recept jag gjorde för en argentinsk middag som jag …

Här är en av de recept jag gjorde för en argentinsk middag som jag delade med franska vänner, nyfiken på att smaka på det argentinska köket. Och ja, Argentina är inte bara kött, asados ​​och empanadas. Det är en mycket varierad gastronomi som landet själv och dess många influenser


Source by ricard9098

Check Also

Grün ist nicht meine Lieblingsfarbe ... aber ich liebe alles, was in Colo grün ist

Grün ist nicht meine Lieblingsfarbe … aber ich liebe alles, was in Colo grün ist

Grün ist nicht meine Lieblingsfarbe … aber ich liebe alles was grün ist. . . …

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.